اثراستفاده-از-گوانیدینواستات-به-عنوان-جايگزين-منبع-پروتئين-حيواني-بر-عملكردجوجه-های-گوشتي-14-ص

مطالب دیگر:
📗بررسی نحوه کارکرد شبکه های موبايل📗بررسی و مطالعه ساختار و ساختمان ساز گيتار📗بررسی انواع سخت افزار و نرم افزار در کامپیوتر📗دانلود گزارش کارآموزی انبارداری و وجود انبارک ها در سالن تولید در شرکت دخانیات استان گیلان وا📗بررسی انواع بيماريهاي درختان مختلف جنگلي📗دانلود گزارش كارآموزي رشته برق در شركت مهندسي ساتراپ صنعت📗خداشناسی از دیدگاه علم خلاصه دروس حضرت آیت الله العظمی جناب آقای حاج سید محمد عل📗بررسی كارت شبكه در اینترنت و معرفي انواع كارت شبكه و مشخصات آنها و موارد مرتبط به كارت شب📗دانلود پروپوزال آماده در خصوص بررسی رابطه عوامل اجتماعی با میزان آگاهی سیاسی📗دانلود گزارش كارآموزي رشته مکانیک در شرکت خدمات فني شاهرضا📗اثر بخشی آموزش مهارت‌های مقابله‌ای بر خودکارآمدی و عزت نفس دانش‌آموزان پسر پایه اول دوره‌ی مت📗دانلود گزارش كارآموزي در شركت ميل لنگ سازان📗بررسی رفتار خمشي تيرهاي كربني تيرهاي بتنی تقویت شده با استفاده از نوارها و پارچه📗بررسی برقراری امنيت فيزيكي در مراكز حساس IT📗بررسی و مروری بر زبان های مختلف برنامه نویسی📗بررسی علل آسيب‌پذيري آجركاري و پيشگيري از سولفاته شدن سفتكاري و رفع عیوب آجر📗بررسی و اهمیت طراحي فضاي سبز در محيط هاي مسكوني📗گزارش كارآموزي در اتومكانيك اهواز📗بررسی تاثیر انتخاب رشته دانش آموزان توسط والدين بر عملكرد تحصيلي دانش‌آموزان📗بررسی نظريه پردازشي و پردازش اطلاعات کلامی📗بررسي تاثير تلويزيون و مطبوعات بر بزهكاري كودكان و نوجوانان📗بررسي و ارائه معيارها و روشهاي مناسب براي ارزيابي و رتبه بندي مديريت‌هاي شعب بانك كشاورزي📗دانلود گزارش كارآموزي رشته مکانیک در نمايندگي سايپا مباركه📗تحقيق درس متون اسلامي، بررسی اهمیت و نياز انسان به دين📗بررسی تأثیر جنبش اصلاح طلبی در ایران بر اتخاذ سیاست تنش زدایی با عربستان سعودی

تعداد صفحه : 14
اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي Effect of Using Guanidino acetate as Substitute of Animal Protein Source on Broiler Performance مجتبی جوان جدیت خواه 1 ،دکتر فرهاد فرودی2 و علی افسر3 دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا چکیده تحقیق حاضر جهت بررسی اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر روی 180 قطعه جوجه گوشتی نر سویه ی راس 308 در غالب طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تیمار و4 تکرار انجام شد.تیمارها شامل ،1-جیره ی بر مبنای پروتئین گیاهی 2- جیره ی دارای 2/5درصد پودر ماهی 3- جیره ی دارای 0/05 درصد گوانیدینو استات در پایان دوره های آغازین (0 تا 10 روزگی )، رشد (11 تا 24 روزگی ) و پایانی (25 تا 42 روزگی )افزایش وزن ،خوراک مصرفی وضریب تبدیل غذایی تعیین شد و در پایان دوره ی پرورش (روز 42) از هر پِن تعداد 3 قطعه جوجه ی گوشتی ذبح وبازده ی لاشه ،وزن گوشت سینه ،ران،چربی بطنی ،کل دستگاه گوارش ،کبد و سنگدان اندازه گیری شد . کلمات کلیدی: گوانیدینو استات ، پروتئین حیوانی، پروتئین گیاهی، جوجه گوشتی مقدمه در طی سال های اخیر به دلایل مختلفی از جمله انتقال بیماری سالمونلا از طریق پودر گوشت و همینطور کاهش دسترسی به پودر ماهی خالص و همینطور بالا رفتن قیمت این فراورده ها و ... باعث شد تا متخصصین تغذیه طیور و پرورش دهندگان طیور گوشتی مجبور به استفاده از جیره های کاملاً گیاهی شدند که به دنبال آن با کاهش راندمان در تولید گوشت مواجه شدند . تا اینکه متخصصین دریافتند این کاهش راندمان به دلیل کمبود کراتین ایجاد شده ، چرا که کراتین در گیاهان به هیچ وجه یافت نمی شود و فقط در پروتئین