اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي 14 ص

مطالب دیگر:
📖بررسی پیشینه مسجد در تاریخ ایران و مروری بر تاريخچه مسجد جمعة اصفهان📖آشنایی با مسجد شیخ‏ لطف الله و مسجد وکیل و معماری و تاریخچه آنها📖مروری بر ولات نظام بودجه ریزی و اصلاحات بودجه در دنیا📖مروری بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون ماهی📖آشنایی با قاطعیت و کارکردها و زمینه های فرهنگی آن و بررسی قاطعیت در مدیریت و افراد قاطع📖بررسی قاعده تحذير نقش هشدار دهنده در رفع مسئوليت كيفري📖آشنایی با ماهیچه و نیرو و استقامت و انعطاف آن و بررسی فیزیولوژی ماهیچه📖آشنایی با دستگاه عصبي و دستگاه قلبی عروقی و پوكي استخوان و بررسی سرطان و واریس و تغذیه درست📖آشنایی با طراحی قالب برش و فلزی و مراحل آن📖آشنایی با فیبر نـوری و لایه ها و انواع و کاربردهای آن📖آشنایی با فهرست نویسی در کتابخانه ها📖تحلیل شرایط تولید و محاسبات فنی، اقتصادی و مالی شرکت تولید کننده قطعات پلاستیکی مورد استفاده در📖آشنایی با فناوري ترمز الکترونیکی (ABS و ESP)📖بررسی فناوری آموزشی و آموزش مجازی و استفاده از ICT در روشهای فعال یاددهی – یادگیری و فواید آن📖بررسی و تحليل محتوای کتب درسی فناوری آموزشی📖آشنایی با انواع هنر در محصولات فلزی و چوبی درایران📖بررسی زندگی پیامبر (ص) از کودکی ایشان تا اتمام غدیر📖آشنایی با زندگی پیامبر (ص) از کودکی ایشان تا اتمام غدیر📖بررسی آوند چوبي و بافت و اجزای آن📖بررسی آيات قرآن و شرط اسلام در ذبح كننده📖ايجاد انگيزه در ادامه تحصيل معلمان و بررسي آموزش ضمن خدمت كاركنان آموزشي آموزش و پرورش📖بررسی پرداخت ضررهای ناشی از جرم غیر از دیه📖بررسی سایت yahoo وايجاد آدرس الكترونيكي در ياهو📖بررسی ضمان طبیب و اثبات و روایات و قوانین مربوطه📖بررسی ایدز و راه های انتقال و راهکارهای پیشگیری و درمان آن

تعداد صفحه : 14
اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي Effect of Using Guanidino acetate as Substitute of Animal Protein Source on Broiler Performance مجتبی جوان جدیت خواه 1 ،دکتر فرهاد فرودی2 و علی افسر3 دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا چکیده تحقیق حاضر جهت بررسی اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر روی 180 قطعه جوجه گوشتی نر سویه ی راس 308 در غالب طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تیمار و4 تکرار انجام شد.تیمارها شامل ،1-جیره ی بر مبنای پروتئین گیاهی 2- جیره ی دارای 2/5درصد پودر ماهی 3- جیره ی دارای 0/05 درصد گوانیدینو استات در پایان دوره های آغازین (0 تا 10 روزگی )، رشد (11 تا 24 روزگی ) و پایانی (25 تا 42 روزگی )افزایش وزن ،خوراک مصرفی وضریب تبدیل غذایی تعیین شد و در پایان دوره ی پرورش (روز 42) از هر پِن تعداد 3 قطعه جوجه ی گوشتی ذبح وبازده ی لاشه ،وزن گوشت سینه ،ران،چربی بطنی ،کل دستگاه گوارش ،کبد و سنگدان اندازه گیری شد . کلمات کلیدی: گوانیدینو استات ، پروتئین حیوانی، پروتئین گیاهی، جوجه گوشتی مقدمه در طی سال های اخیر به دلایل مختلفی از جمله انتقال بیماری سالمونلا از طریق پودر گوشت و همینطور کاهش دسترسی به پودر ماهی خالص و همینطور بالا رفتن قیمت این فراورده ها و ... باعث شد تا متخصصین تغذیه طیور و پرورش دهندگان طیور گوشتی مجبور به استفاده از جیره های کاملاً گیاهی شدند که به دنبال آن با کاهش راندمان در تولید گوشت مواجه شدند . تا اینکه متخصصین دریافتند این کاهش راندمان به دلیل کمبود کراتین ایجاد شده ، چرا که کراتین در گیاهان به هیچ وجه یافت نمی شود و فقط در پروتئین